Akce

AKČNÍ NABÍDKA DŘEZŮ A BATERIÍ FRANKE 2024/25
6.5.2024
AKČNÍ NABÍDKA DŘEZŮ A BATERIÍ FRANKE 2024/25

Vážení zákazníci, opět je tu jaro a my vám jako každý rok v květnu představujeme novou kolekci dřezů, baterií a odsavačů FRANKE pro rok 2023/2024 v akční nabídce. Katalog akčních setů FRANKE je k náhledu zde.

Při realizaci kuchyně u Machálek Interiér získáte z této akční nabídky další 20% slevu.

S GORENJE MYČKOU ULTRACLEAN SE TO UMYJE A ZÍSKÁTE PENÍZE ZPĚT
12.4.2024
S GORENJE MYČKOU ULTRACLEAN SE TO UMYJE A ZÍSKÁTE PENÍZE ZPĚT

 Užijte si pokaždé dokonale čisté a suché nádobí s myčkou nové řady Gorenje UltraClean.

Pří nákupu myčky Gorenje v termínu do 16. 6. 2024 zároveň získáte:

- zpět až 2 000 Kč (dle vybraného modelu)
- možnost vyhrát roční zásobu tablet nebo gelu do myčky.
- při registraci zakoupené myčky Gorenje získáte prodlouženou 10letou záruku na invertorový motor PowerDrive!

 

Navíc pouze u Machálek Interiér k myčce zdarma bezplatný servis Gorenje Optimal 5 let v ceně 1 000 Kč a výhodné ceny nejen na myčky.

Akce trvá od 15. 4. do 16. 6. 2024 nebo do vyprodání zásob.

Více o akci na https://cz.gorenje.com/spotrebice/myti-nadobi/nove-mycky-nadobi-ultraclean#akce

Myčky nádobí si můžete prohlédnout na našem studiu ve Zlíně, kde vám rádi zodpovíme vaše dotazy.
Zároveň vám pomůžeme s výběrem vhodné myčky a dalších spotřebičů.

Těšíme se na vás a přejeme vám krásný jarní čas.

 

AKČNÍ NABÍDKA DŘEZŮ A BATERIÍ SINKS
15.6.2022
AKČNÍ NABÍDKA DŘEZŮ A BATERIÍ SINKS

Vážení zákazníci, představujeme vám akční nabídku dřezů a baterií SINKS. Nabídka je k náhledu zde.

Při realizaci kuchyně u Machálek Interiér získáte z této akční nabídky další 20% slevu.

Dárky k nákupu vestavných spotřebičů
14.5.2021
Dárky k nákupu vestavných spotřebičů

Vybavte si u Machálek Interiér Vaši novou kuchyni spotřebiči GORENJE a vyberte si sami svého pomocníka do domácnosti ZDARMA v hodnotě až 3.990,- Kč. 

Kuchyň musí obsahovat vestavnou troubu, varnou desku a minimálně další tři spotřebiče z kategorie vestavné chladničky nebo mrazničky, myčky nádobí, odsavače par a vestavné mikrovlnné trouby. Více informací Vám rádi poskytneme ve studiu Machálek Interiér. Nabídka dárků zde a zde.

 

Akce platí do odvolání nebo do vyprodání zásob.

Vestavné skříně s tlumeným dovřením dveří
15.11.2016
Vestavné skříně s tlumeným dovřením dveří

V dětských pokojích, ložnicích, šatnách a chodbách jsou posuvné dveře řešením pro velkorysé využití úložného prostoru skříní. Přehledný přístup k obsahu skříně, aniž by otevřené dveře zasahovaly do interiéru.

Systém tlumení zajistí pohodlné a tiché dovření posuvných dveří. U posuvných dveří s kováním zn. SENATOR nabízíme systém tlumeného dovření krajních dveří za 1,-Kč.

Ukázka funkce tlumeného dovření.

Vysoký lesk nejvyšší kvality
14.1.2015
Vysoký lesk nejvyšší kvality

SENOSAN – materiál s vrstvou akrylátu, který je ceněn pro unikátní stupeň lesku a hloubku barev. Vysoký stupeň lesku je plně srovnatelný s materiály jako sklo nebo lak té nejvyšší kvality. Výhodou akrylátu SENOSAN je odolnost proti poškrábání, vodovzdornost - hrany jsou lepeny PUR lepidlem, jednoduchá údržba. Vybírat můžete celkem z 24 barev a dřevodekorů. Dále je možné na hrany použít 3D Duo hranu. Díky vodovzdornosti doporučujeme materiál SENOSAN na přední plochy kuchyní a koupelnového nábytku. Své uplatnění nachází i na nábytku do obývacích pokojů, ložnic a dětských pokojů.

Dlouhodobě Vám tento materiál nabízíme za cenu lesklých fóliových dvířek.

Novinky

NOVINKY FRANKE 2024
6.5.2024
NOVINKY FRANKE 2024

Novinky v sortimentu FRANKE pro rok 2024 naleznete zde.

Vaření s hvězdným kuchařem Markem Fichtnerem a spotřebiči ASKO
29.4.2024
Vaření s hvězdným kuchařem Markem Fichtnerem a spotřebiči ASKO

Kuchyně je srdcem domova. Prostor, kde vzniká chutné jídlo a trvalé vzpomínky. 

Domácí spotřebiče ASKO jsou dokonalým pomocníkem do vaší kuchyně a díky lekci vaření master class, s profesionálním kuchařem Markem Fichtnerem, budete už od prvního dne vytvářet jídla stejně kvalitně jako v těch nejlepších restauracích. 

Vybavte si kuchyni prémiovými spotřebiči ASKO a získejte dárek v podobě zážitkového vaření MASTER CLASS s hvězdným kuchařem Markem Fichtnerem. 

Přijďte se seznámit se spotřebiči ASKO do studia Machálek Interiér ve Zlíně. Těšíme se na vás.

DOMÁCÍ SPOTŘEBIČE ASKO
22.6.2023
DOMÁCÍ SPOTŘEBIČE ASKO

Prémiové spotřebiče s nezaměnitelným skandinávským rukopisem. ASKO vám přináší do vašeho domova luxus, spolehlivost, dokonalé řemeslné provedení a špičkové technologie. Spotřebiče ASKO jsou nadčasové a poskytují radost z každé činnosti, ať už se odehrává v kuchyni nebo prádelně.

Exkluzivní značka luxusních domácích spotřebičů ASKO má od června svůj showroom ve studiu Machálek Interiér ve Zlíně. Přijďte se nadchnout pro jedinečné spotřebiče ASKO.

ASKO, Inspired by Scandinavia. Spotřebiče ZA HRANICÍ KOMFORTU A DOKONALOSTI.

Nové materiály Kronospan „Origin Stories“
31.3.2023
Nové materiály Kronospan „Origin Stories“

Na začátku letošního roku představila firma Kronospan novou Kronodesign Globální kolekci pro výrobu kuchyní a nábytku. Kolekce materiálů obsahuje nové dekory, barvy a čtyři nové struktury. Kolekce nových materiálů je k náhledu v katalogu Origin Stories zde.

Hudson OakHU, struktura napodobuje vzhled přírodního dřeva pomocí inovativní technologie synchronizovaného reliéfu, poskytuje realismus a krásu, díky níž vynikají dekory Hudson Oak.

Arvadonna ChestnutAD, trojrozměrná struktura s nízkým leskem se synchronizovanými póry, které sledují přímo zrnitý vzor dekorů Arvadonna Chestnut.

Rift WoodRW, lineární struktura s matnými a lesklými plochami dává nejrůznějším dřevěným dekorům velmi autentický pocit a vysoce hodnotný vzhled.

PlutonPN, všestranná textura s matným efektem. Je ideální pro vertikální i horizontální povrchy a zvýrazňuje vzhled a dojem textilních, kamenných a mramorových dekorů.

 

Nové materiály jsme zařadili do naší nabídky. Přijďte se inspirovat. Těšíme se na vás ve studiu Machálek Interiér ve Zlíně. 

SPOTŘEBIČE GORENJE 2023
21.2.2023
SPOTŘEBIČE GORENJE 2023

S 70letou tradicí je Gorenje jedním z největších výrobců domácích spotřebičů v jihovýchodní Evropě.
Od roku 2018 je Gorenje součástí korporace Hisense, světového technologického lídra.

Všechno, co děláme, děláme s jedním cílem. Pro zjednodušení vašeho života. Víme, že očekáváte zjednodušení, nikoli složitost. Proto musí každá inovace, nová technologie nebo služba, kterou poskytujeme, mít zjednodušující účel.

Pokud zvolíte spotřebič Gorenje, zvolíte skutečně spolehlivou a efektivní technologii, postavenou na vašich potřebách. Zjednodušujeme všechno kolem každodenních úkolů, které musíte udělat, abyste měli více času na všechno, co milujete.

Nový katalog spotřebičů Gorenje 2023 ke stažení zde. V případě dotazů se na nás s důvěrou obraťte.

Nové Myčky Gorenje
1.12.2022
Nové Myčky Gorenje

Vážení zákazníci, po dvou letech Vám představujeme novou kolekci myček Gorenje. Myčky mají opět vylepšenou účinnost mytí, nové programy a funkce.

AutoDose – chytré dávkování, které vám šetří čas, mycí prostředek a energii . Na základě programu, který zvolíte, myčka automaticky uvolní správné množství mycího prostředku. Velikost zásobníku je až na 20 cyklů.

CleanZone - Perfektní řešení pro nejodolnější znečištění. Dvě výkonné a vysoce účinné trysky pomocí vysokotlaké vody odstraní odolné zbytky z hrnců, pánví a pečících plechů.

Smart Ultra Dry - jednoduše suché nádobí. Po mycím cyklu se aktivuje ventilátor a odvede veškerou horkou páru z prostoru myčky a zároveň zajistí účinnou ochranu kuchyňské linky před výstupem horké páry z myčky.

UV světlo - odstraňuje až 99.9% bakterií a virů. Funkce UV je volitelná a lze ji použít u všech programů. Díky kombinaci s programy Eco, Auto, Intensive, Daily, Night a Hygiene odstraní z oplachové vody až 99,9 % bakterií a virů.

ConnectLife - vše o vaší myčce na dosah ruky. Zjednodušte si život a získejte všechny možnosti ovládání a kontroly myčky pomocí aplikace ve vašem mobilním zařízení.

Na základě našich zkušeností můžeme doporučit extra tichou myčku GV693C60UVAD s hlučností 39 dB a invertorovým motorem, na který výrobce poskytuje prodlouženou záruka 10 let (po registraci na stránkách Gorenje).

Myčka je vystavená na našem studiu ve Zlíně, kde Vám rádi pomůžeme s výběrem i dalších spotřebičů.
Těšíme se na Vás

Židle a stoly TON
29.6.2022
Židle a stoly TON

Naší nabídku jsme nově obohatili o židle a stoly TON.

Bukové lesy, pracovitost místních obyvatel a logisticky výhodná poloha přivedly do Bystřice pod Hostýnem vynálezce a obchodníka Michaela Thoneta. V roce 1861 zde se svými syny vybudoval továrnu, dnes nejstarší svého druhu na světě. Ta během historie několikrát změnila vlastnické struktury i název. Poslední a nejdéle užívaný, TON, pochází z roku 1953 a je zkratkou slov továrny na ohýbaný nábytek. Co se však nezměnilo, je kolorit místa, formovaný lidmi a jejich jedinečným přístupem k tomuto řemeslu.

Dřezy a baterie Sinks
15.6.2022
Dřezy a baterie Sinks

Do naší nabídky jsme zařadili dřezy, baterie a kuchyňské doplňky značky SINKS. Novinkou v nabídce SINKS jsou dřezy s použitím nanotechnologie.

Sinks NANOSTONE je zcela nový exkluzivní a prémiový materiál nejnovější generace. Tento speciální kompozitní materiál má pevnější strukturu a na dotek působí dokonale hedvábným dojmem. Byl navržen s cílem poskytnout dřez s velmi vysokým mechanickým a estetickým výkonem pro současné moderní prostředí a s požadavkem na mimořádně snadnou údržbu. 

Machálek Interiér v novém
3.5.2022
Machálek Interiér v novém
Vážení zákazníci, rádi bychom vás informovali, že od 1.5.2022 otevíráme studio na nové adrese Burešov 4886, Zlín.
 
Dobře vybrané ingredience jsou základem lahodného pokrmu.
Do nového studia Machálek interiér jsme pro Vás vybrali ty nejlepší "ingredience".
 
Těšíme se na vás
Nová kolekce vestavných pečících trub Gorenje
31.1.2022
Nová kolekce vestavných pečících trub Gorenje

 

S předstihem vám představujeme novou kolekci vestavných pečících trub Gorenje pro rok 2022. Trouby budou dodávány od března 2022. Již nyní si je můžete objednat u Machálek Interiér.

Trouby prošly výraznou změnou designu. Díky tomu se zvětšil vnitřní objem trouby na 77 l. Další z mnoha praktických inovací je vícebarevný dispej zobrazující nejdůležitější nastavení v oranžové barvě. Z nových funkcí by jsme rádi upozornili na ConnectLife, AirFry, AutoBake, StepBake a SteamAssist+.

AirFry - Vychutnejte si lahodnou křupavou zlatou kůrku vašich oblíbených jídel bez přidání oleje

AutoBake - Jednoduché pečení bez potřebných znalostí. Stačí si vybrat typ pokrmu a stisknout tlačítko.

StepBake - Už žádné změny teploty během pečení nebo zakrývání potravin fólií. Můžete zadat všechny kroky a odejít.

SteamAssist+ - Váš chléb nakyne až o 25 % více a bude mít tu charakteristickou lahodnou extra křupavou kůrku.

ConnectLife - Nastavení programu a sledování vaření z telefonu znamená, že už nemusíte chodit a kontrolovat jídlo.

Rádi vám poradíme s výběrem vašeho nového spotřebiče. Zastavte se za námi ve studiu Machálek Interiér ve Zlíně nebo nám zavolejte, napište.

 

Materiály s antibakteriálními vlastnostmi
11.9.2020
Materiály s antibakteriálními vlastnostmi

Produkty EGGER Feelwod, které používáme při výrobě kuchyní a nábytku, mají antibakteriální vlastnosti povrchu.

Na hygienicky uzavřených površích produktů z EGGER kolekce dekorativních materiálů se během 24 hodin sníží množství bakterií a choroboplodných zárodků až o 99,9 %. Tato vlastnost brání rovněž jejich šíření. Díky tomu jsou naše výrobky zvlášť vhodné všude tam, kde je třeba dodržovat specifické hygienické požadavky.

Název Feelwood naznačuje vizuální a smyslový zážitek, a tím také výraznou přidanou hodnotu produktu. Díky dokonalé synchronizaci povrchové struktury s obrazem dekoru vypadají povrchy Feelwood téměř jako dýha nebo masivní dřevo.

Prozkoumejte u Machálek Interiér unikátní vlastnosti autentických dekorů Feelwood dostupných v šesti variantách povrchových struktur a mnoha dekorových kombinacích.

CELOČALOUNĚNé (kontinentální) POSTELe, SEDAČky a MATRACe
22.5.2020
CELOČALOUNĚNé (kontinentální) POSTELe, SEDAČky a MATRACe

Představujeme vám nabídku kvalitních celočalouněných postelí, sedaček a matrací od českého výrobce UNAR. Katalog akční nabídky PRO ŽIVOT k náhledu zde.

 

 

Více informací vám rádi poskytneme na studiu Machálek Interiér.

Dekorační stěrky
28.4.2020
Dekorační stěrky

Se zvyšující se poptávkou po praktické a netradiční úpravě stěn v interiérech, zařazujeme do naší nabídky dekorační stěrky. Dekorační stěrky nabízí širokou škálu efektů a rozmanitou paletu barev a odstínů. Najdete zde imitace betonu, benátského štuku a dalších úprav.

Dekorační stěrky mají široké využití. Materiály jsou otěruvzdorné a jejich velkou předností je použití na namáhaných místech jakými jsou plochy např. za kuchyňskou linkou. Můžete s nimi zvýraznit výklenek, oživit stěnu za TV, postelí nebo stěnu na chodbě. Aplikace je možná i na náročnějších stavebních prvcích.

Přijďte na studiu Machálek Interiér ve Zlíně, rádi vám představíme všechny možnosti.

NOVÉ TVARY DVÍŘEK
16.7.2019
NOVÉ TVARY DVÍŘEK

O vzestupu obliby matných povrchů se píše často. A zrovna tak i o renesanci plasticky frézovaných dvířek. Naší reakcí na tyto trendy je zařazení do nabídky tří nových tvarů dvířek fy Trachea, určených výhradně pro matný lak.
Tvarosloví je ostřejší, dává vyniknout nejen zvolenému odstínu barvy, ale současně zdůrazňuje specifický tvar designovaný v duchu "nové klasiky“.

Tvar Q28 na pohled téměř hladká dvířka. Ovšem téměř! Uzounký obvodový rám je právě tím prvkem, který dává dvířkům nezaměnitelný, moderní a přitom nadčasový výraz.

Tvar Q29 opět zdánlivě jednoduchý tvar, kterému pečlivě volené poměry frézovaných ploch dávají nádech klasiky, ačkoli celek je fakticky velmi odlehčený a moderní.

Tvar Q49C typický zástupce "nové klasiky“. Moderní dvířka s přiznaným retro akcentem.

KOHOUTKOVÁ VODA SE PROMĚNÍ V ČISTÉ OSVĚŽENÍ
9.5.2019
KOHOUTKOVÁ VODA SE PROMĚNÍ V ČISTÉ OSVĚŽENÍ

Díky patentované filtrační technologii Franke Clear Water Capsule System se voda čistí snadněji, rychleji a spolehlivěji než kdykoliv předtím. Jedná se o jeden z nejmodernějších systémů filtrace vody na světě.

CAPSULE SYSTEM MÁ MNOHO VÝHOD:

- KOMBINACE AKTIVNÍHO UHLÍ A BIONICKÉ MEMBRÁNY

- 500 LITRŮ KOHOUTKOVÉ VODY SE PROMĚNÍ V ČISTÉ OSVĚŽENÍ

- FILTR ZACHYTÍ 99,9999 % VIRŮ A BATERIÍ, ODSTRANÍ PACHY I CHUTĚ A ZÁROVEŇ FILTRUJE

- MIKROPLASTY, PESTICIDY, REZ, SEDIMENTY, HORMONY AJ.

- SNADNÁ INSTALACE I VÝMĚNA FILTRU

- NENÍ NUTNÉ INSTALOVAT FILTRAČNÍ ZAŘÍZENÍ DO SKŘÍŇKY

- VYVINUTO A VYROBENO VE ŠVÝCARSKU

- VITAL CAPSULE FILTR SPLŇUJE PODMÍNKY EVROPSKÉHO NAŘÍZENÍ (EC) NO. 1935/2004 PRO MATERIÁLY VE STYKU S POTRAVINAMI

- POUŽITÉ POLYMEROVÉ MATERIÁLY SPLŇUJÍ PODMÍNKY EVROPSKÉHO NAŘÍZENÍ NO. 10/2011 PRO STYK S POTRAVINAMI

Více informací Vám radí poskytneme na studiu Machálek Interiér nebo navštivte stránky www.franke.cz

LESK a MAT pro náročné
9.11.2018
LESK a MAT pro náročné

Na jarním veletrhu v Milaně byly představeny trendy pro rok 2018 a roky následující. Jednou z představených novinek bylo posunutí možností lesků a matů o úroveň výš. Jednou z možností jsou celoskleněné přední plochy nábytku.

My se tohoto trendu držíme a nabízíme Vám prémiovou řadu GLAXX (lesk/mat) a FENIXX (mat).

Materiál GLAXX působí, jako by byl jeho povrch ze skla a to díky své hloubce. Jedná se o vysokopevnostní akrylát smísený se skleněným prachem. Plocha je nerozbitná a lze do ní frézovat v ploše, což rozšiřuje jeho možnosti. V nabídce jsou čtyři barevné dekory.

Dalším materiálem je FENIXX. Hluboký mat je vytvořen pomocí vrstvy odolné pryskyřice nové generace zpracované za pomocí nanotechnologie. Tím získává mimořádnou odolnost proti mechanickému a tepelnému působení (až 180°C). Povrch v hlubokém matu je příjemný na dotek, odolný proti zanechávání otisků a zejména extrémně odolný vůči mechanickému poškození. V nabídce je pět dekorů barev.

Příjďte se na novinky podívat na studio Machálek Interiér, stojí to za to.

 

 

Lapitec®, keramické pracovní desky
23.10.2018
Lapitec®, keramické pracovní desky
Keramika značky Lapitec® je 100% přírodní, plně slinutý kámen s jedinečnou samočistící schopností. Je vhodný pro použití na pracovních deskách kuchyňských linek, parapety, obklady koupelen, dlažby, schody.
 
Lapitec® odolává vysokým teplotám, je tvrdý, odolný proti otěru a poškrábání. Neobsahuje pryskyřici a je odolný vůči alkalickým látkám a rozpouštědlům, mrazu i graffiti. Jakožto materiál s velmi nízkou porézností (vstva Bio-Care) je odolný proti skvrnám, plísním a bakteriím. Jeho čištění je jednoduché a rychlé.
 
Keramiku značky Lapitec® jsme zařadily do nabídky Machálek Interiér.
Kesseböhmer, novinky 2017/18
25.9.2017
Kesseböhmer, novinky 2017/18

Značka Kesseböhmer je téměř synonymem pro kování u kuchyňských linek. Inovativní přístup a orientace především na potřeby zákazníka se skloubili s přitažlivým designem, kvalitou a funkčností a vyzdvihli Kesseböhmer na pozici předního dodavatele.

Díky Kesseböhmer je možné uspořádat kuchyň přehledně a přitom flexibilně. Kvalitní a elegantní organizace, které s Kesseböhmer dosáhnete, Vám dovolí využít veškerý prostor prakticky a efektivně.

Firma Kesseböhmer představila novinky ve své nabídce pro rok 2017/18. 

Skleněné magnetické tabule
8.9.2017
Skleněné magnetické tabule

Skleněný obklad za kuchyní nemusí být pouze krásný a elegantní, ale může být také funkční. Skleněné magnetické obklady jsou popisovatelné a zároveň magnetické. Na sklo můžete psát fixou nebo magnetem připínat papírové vzkazy. Popisovatelné magnetické tabule z bezpečnostního skla je možné také instalovat do dětských pokojů. Můžete si zvolit barevné sklo z široké škály RAL či NCS nebo s grafickým motivem.

Kovové úchytky pro akrylátová dvířka T.acrylic
11.5.2017
Kovové úchytky pro akrylátová dvířka T.acrylic

Úchytky mají výhodu proti standardním narážecím úchytům ve větší hloubce profilu a tím i snadnějšímu otvírání. Díky zafrézování do hrany dvířek jsou i méně viditelné pro čisté a minimalistické linie nábytku.

Machálek Interiér nově na Facebooku
17.3.2017
Machálek Interiér nově na Facebooku

Více fotek, více informací. Staňte se našimi fanoušky na Facebooku  

BORA – revoluce v kuchyni
3.2.2017
BORA – revoluce v kuchyni

Varné centrum BORA nenechává kuchyňské výpary a pachy stoupat a přímo je odsává tam, kde vznikají: přímo u varné desky, přímo z hrnce, pekáče, pánve, grilu. Nejsou to žádná kouzla, ale aplikovaná fyzika, podle základních principů nauky o proudění. Využívá se k tomu příčné proudění, které je větší než rychlost stoupání kuchyňských výparů. Výrobky BORA jsou nabízeny ve čtyřech kategoriích: BORA Basic, Classic, Professional a Professional – Revolution 2.0. Více informací na stránkách BORA.

Kolekce EGGER 2017 - 2019
28.11.2016
Kolekce EGGER 2017 - 2019

Nová kolekce materiálů EGGER, která je uváděna na trh v lednu 2017, Vás bude inspirovat novými nápady. Během následujících 4 týdnů Vám v předpremiéře představíme výběr z EGGER kolekce dekorativních materiálů 2017 – 2019 a to pomocí tří stylových světů.

Panty Blum v nové barvě černý onyx
10.11.2016
Panty Blum v nové barvě černý onyx

Tmavý nábytek oplývá prostou elegancí – zvenku i uvnitř. Závěsy v barvě černý Onyx se harmonicky včlení do nábytku a začnou ihned udávat výrazný, působivý tón. Pro větší volnost provedení a uspořádání nadstandardního nábytku, s designem bez kompromisů.

T.segment, vícedílná nábytková dvířka
4.8.2016
T.segment, vícedílná nábytková dvířka

Novinkou v sortimentu fy. Trachea jsou vícedílná dířka T.segment. Dvířka se inspirují klasickými rámovými dvířky z masivu. S dvířky T.segment dosáhnete u nábytku klasického designu v moderním provedení. Více informací o dvířkách T.segment naleznete zde.

Kesseböhmer, novinky 2016
20.5.2016
Kesseböhmer, novinky 2016

Značka Kesseböhmer je téměř synonymem pro kování u kuchyňských linek. Inovativní přístup a orientace především na potřeby zákazníka se skloubili s přitažlivým designem, kvalitou a funkčností a vyzdvihli Kesseböhmer na pozici předního dodavatele.

Díky Kesseböhmer je možné uspořádat kuchyň přehledně a přitom flexibilně. Kvalitní a elegantní organizace, které s Kesseböhmer dosáhnete, Vám dovolí využít veškerý prostor prakticky a efektivně.

Firma Kesseböhmer představila novinky ve své nabídce pro rok 2016. 

Výroba kuchyní a nábytku Machálek Interiér
5.4.2016
Výroba kuchyní a nábytku Machálek Interiér

Častým dotazem našich zákazníků je, kde se kuchyně a nábytek Machálek Interiér vyrábí. A protože z výroby máme radost, zde je pár fotek truhlařské dílny sídlící v Želechovicích nad Dřevnicí. Foto 1, foto 2.

Našim zákazníkům nabízíme návštěvu výroby, kde si můžou prohlédnout realizovaný nábytek v průběhu výroby nebo před samotnou expedicí.

Kvalita skrytá uvnitř kuchyně
9.3.2016
Kvalita skrytá uvnitř kuchyně

Při výrobě korpusů spodních skříněk kuchyní používáme u Machálek Interiér nosníky na bázi rostlého dřeva. Účelem je zvýšit pevnost skříněk a zajistit vyšší stabilitu pracovní desky, než jaká je dosahována při použivání standardních konstrukčních desek.

Nosníky jsou používány u vyšších řad kuchyní s masivními, dýhovanými, lakovanými a akrylátovými čelními plochami a při použití přírodních a umělých kamenů na pracovní desku.

Potravinová skříň pro nejvyšší nároky
15.1.2016
Potravinová skříň pro nejvyšší nároky

Potravinová skříň SPACE TOWER budí nadšení díky snadnému přístupu, velkému množství místa pro zásoby a dá se realizovat dle individuálních potřeb. Všechny využité typy kování u SPACE TOWER patří ke standardnímu sortimentu. Vedle Box systémů TANDEMBOX nebo LEGRABOX jsou možné také dřevěné zásuvky s MOVENTO nebo TANDEM. Vytvoříte tak komplexní a jednotný design v celé kuchyni, a přesto Vám zůstane spousta prostoru pro individuální uspořádání vnitřku skříně. Video SPACE TOWER zde.

Výhody a přednosti: pro pohodlný přístup ze tří stran, kompletní výhled dovnitř a snadné vyndávání předmětů ze zásuvek, pro spoustu ukládaných předmětů, variabilní plánování korpusu umožní optimální využití místa. Více o výhodách Space TOWER zde.

Při navrhování kuchyní u Machálek Interiér dlouhodobě upřednostňujeme řešení potravinových skříní vnitřními zásuvkami před výsuvnými policovými systémy a to i z důvodu velmi příznivé ceny.

Lesklý a matný povrch Perfect Sense
14.12.2015
Lesklý a matný povrch Perfect Sense

pro všechny, kteří upřednostňují to nejlepší. V nabídce Machálek Interiér nově 12 dekorů desek PerfectSense, vysoce lesklých (Gloss) nebo hluboce matných (Matt) dekorativních desek v prémiové kvalitě EGGER.

Nový zrcadlový lesk PerfectSense Gloss převyšuje ostatní vysoce lesklé povrchy díky mimořádně hladkému povrchu. Desky PerfectSense Gloss zaujmou úžasnou hloubkou a klidem povrchu.

Materiál PerfectSense Matt je příjemný na dotyk a na povrchu nezůstávají nežádoucí otisky prstů. Hluboce matné povrchy jsou tradičně spojovány s vysokou hodnotou a jsou převážně používány při výrobě luxusního nábytku. 

Více informací o materiálu PerfectSense zde.

Blum - fascinující kombinace dvou funkcí u zásuvek
26.10.2015
Blum - fascinující kombinace dvou funkcí u zásuvek

Tip-ON Blumotion je skvělá kombinace výhod mechanického způsobu otvírání TIP-ON a osvědčeného tlumení BLUMOTION pro zavírání měkce a tiše. Rafinované technologie firmy Blum umožní realizovat otvírání Tip-On Blumotion u zásuvek LEGRABOX a MOVENTO. Zvláštností je, že průběh pohybu je čistě mechanický.

Novou zásuvku si budete moci vyzkoušet ve studiu Machálek Interiér ve Zlíně už během listopadu. Odkaz na video s novým typem zásuvek zde.

Mayer, zdravé sezení
22.10.2015
Mayer, zdravé sezení

Aby již v raném věku nedocházelo u dítěte k deformacím páteře a následně k nemalým zdravotním problémům, je třeba dbát na zdravý životní styl dětí spojený především s vhodnou pohybovou aktivitou, zdravým spánkem a ergonomickým sezením při psaní, čtení a ostatních aktivitách u psacího stolu. Speciální nábytek pro děti, který s nimi neustále roste, je nezbytnou prevencí poškození páteře, únavy, bolestí hlavy a dalších potíží. Zdravé sezení může být radostné, příjemné a zábavné s dobrými studijními výsledky. V sortimentu MAYER naleznete dětské židličky FREAKY/ FREAKY SPORT, ACTIKID A2/A3, MyFlexo a Smarty .

Nově jsme zařadili rostoucí židličky a psací stoly MAYER jako doplněk naší nabídky a to nejen při realizacích dětských a studentských pokojů. Katalog Děti 2015 k náhledu zde.

Potravinová skříň PEKA Pleno
5.6.2015
Potravinová skříň PEKA Pleno

Představujeme vám novinku od firmy PEKA. Speciální výsuv pro potravinové skříně PEKA Pleno s policemi Libell pro korpusy s dveřmi se závěsy. Umožní snadnou manipulaci a zajistí optimální přístup k zásobám. Nosnost potravinové skříně 80kg. Výsuv s tlumením Softstopp.

Krátké video je ke zhlédnutí zde.

Dotykové otvírání u vestavných ledniček a myček.
6.5.2015
Dotykové otvírání u vestavných ledniček a myček.

Představujeme Vám novinku od firmy Blum, SERVO-DRIVE flex.

Není důležité, zda otvíráte dvířka vestavného spořebiče či pevná nábytková dvířka. SERVO-DRIVE flex využijete nezávisle na konstrukční situaci u běžných vestavných ledniček a myček nádobí.

Elektrické otvírání SERVO-DRIVE flex je řešením dotykového otvírání u spotřebičů, u kterých to doposud nebylo možné. Krátké video je ke zhlédnutí zde.

Trendy z veletrhů EuroCucina a SaloneBagno
17.4.2015
Trendy z veletrhů EuroCucina a SaloneBagno

Hettich Trendreport z veletrhů EuroCucina a SaloneBagno 2014 nabízí přehled obecných trendů povrchů, architektury a funkcí pro kuchyně a koupelny.

Hettich Trendreport „Kontrastní rozmanitost“ prezentuje nové trendy pro kuchyně a koupelny. Představuje výběr dojmů zaměřených na povrchy, architekturu a funkce – pro informaci a inspiraci. Ve středu zájmu stojí splývání spíše funkčních prostorů kuchyně a koupelny s obývacím pokojem a ložnicí.

Trendreport Hettich pro Vaši inspiraci je k náhledu zde.

Malé kování v nábytku pro velké věci
2.4.2015
Malé kování v nábytku pro velké věci

Nový výklop Blum řady Aventos HK-XS Vás okouzlí komfortem pohybu. Bude se Vám zdát, že se výklopy otvírají a zavírají, jakoby neexistovala zemská přitažlivost. Výklopy jsou jak ve variantě s tlumeným dovřením Blumotion, tak i v bezúchytkové variantě Tip-On. Krátké video o výklopu HK-XS zde.

Komfort pohybu - výklopy se zastaví v každé pozici. Univerzální možnosti - jak pro dřevěné, tak i hliníkové dvířka se sklem. Kvalita Blum - po celou dobu životnosti nábytku.

V nábytku od Machálek Interiér nahrazujeme doposud používaný jednoduchý výklop Huwil Duo kvalitnějším výklopem Aventos HK-XS a to bez navýšení ceny.

Ochrana dvířek
26.2.2015
Ochrana dvířek

Při otevření dvířek trouby dochází k působení vysokých teplot na navazující dvířka kuchyně. U materiálů můžou nastat barevné změny nebo jejich deformace, na které výrobci materiálů neposkytují záruky.

Tomu je možno předcházet použitím ochranného tepelného štítu, který se instaluje na boky korpusu skříňky před samotnou instalací trouby do skříňky.

V kuchyních od Machálek Interiér jsou tyto tepelné štíty instalovány bezplatně.

Moduloform, kuchyně a nábytek jinak než znáte
14.1.2015
Moduloform, kuchyně a nábytek jinak než znáte

Vážení zákazníci, představujeme vám nový dekorativní plošný materiál s inovativní řady Moduloform od fy. ProForm. Dekorativní panely této řady se vyznačují tvarovou originalitou a designem. Vaši pozornost upoutá zajímavými vizuálními efekty, které umožňují tyto 3D materiály. Moduloform je předurčen pro použití u čelních ploch kuchyní, vestavných skříní, ložnic, dětských pokojů, příček a optických předělů místností. Navštivte nás ve studiu Machálek Interiér a vyberte si svůj Moduloform.

Větrací dno pro vestavnou ledničku
12.11.2014
Větrací dno pro vestavnou ledničku

Do skeletu korpusu nově instalujeme patentovaný systém větracího dna pro vestavné ledničky. Dno řeší známý problém s ochlazováním a cirkulací vzduchu kolem chladícího agregátu a motoru lednice.
Výhody: • Snížení spotřeby elektrické energie lednice. Zlepšuje odvětrávání vestavné lednice, zvyšuje její účinnost. • Zvýšení účinnosti agregátu díky zvětšení teplotního spádu na chladiči. • Ochrana proti vodě a vlhkosti. Zabránění zničení klasického dna z LTD v případě výpadku elektrického proudu a vytečení vody z lednice.

Ceramic - novinka
10.9.2014
Ceramic - novinka

Do sortimentu pracovních desek a zad ke kuchyním jsme nově zařadili vzor Ceramic ve dvou barevných odstínech antracit a rez. Struktura desek Ceramic objevuje nový směr kombinace rezavého kovu a keramiky. Tyto vlastnosti vnášejí do prostor nádech opotřebeného vzhledu a industriální atmosféry. Přijďte se podívat na nové vzory do studia Machálek Interiér.

Overface, buďte originální
10.9.2014
Overface, buďte originální

Kuchyně, skříně, dětské a studentské pokoje, zde všude je možno využít potisku čelních ploch Overface systémem inkjet. Jako motiv pro potisk (obrázky, dekory aj.) je možno použít obrázky, fotky v digitální podobě z naší nabídky motivů nebo je možno použít i vlastní podklady.

Přijďte si do našeho studia vybrat svůj originální motiv. Vizualizace nábytku s vybraným motivem z nabídky je bezplatná.